medewerker in de kijker

Ga terug
naar overzicht

Onze goedlachse Ireen, Interieurarchitecte

Hoe omschrijf je je rol bij Fierens?
Ik probeer in de Fierens-spirit de smaak en de stijl van leven van de klant te vertalen naar mooie ontwerpen voor een keuken, interieurkasten of een badkamer. Dat begint voor mij met aandachtig te luisteren. Dat vormt immers de basis van een goed ontwerp. Zodra de klant beslist om met ons samen te werken, maak ik het dossier ‘productieklaar’. Een bestelbon en technisch plan worden opgemaakt. 

Wat is het leukste aan de job?
De eerste reactie van klanten als ze het ontwerp en de 3D-tekeningen van hun nieuw interieur te zien krijgen én aangenaam verrast en/of enthousiast reageren. Nóg leuker, fiere klanten die naderhand foto’s van het eindresultaat doorsturen.

Wat was voor jou hét Fierens-moment tot nu toe?
Een dag mee op ‘placement’. De handen uit de mouwen steken, zien hoe een ontwerp realiteit wordt. Een vermoeiende, maar vooral boeiende dag. Eens een heel andere sfeer als op bureau.

Heb je een hobby die van ver of dichtbij een link heeft met je job of met Fierens?
Ik schilder met acryl op canvas. Hierbij zijn kleur, compositie en vormgeving uiteraard ook belangrijk. In mijn vrije tijd sta ik ook graag in de keuken, voornamelijk voor het bakken van allerhande zoetigheden (koekjes, macarons, taart, cupcakes, …. noem maar op). De geur die het hele huis vult, heerlijk. 


 

18/05/2016
Karo & Ireen
We gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website te verbeteren.