Koken in stijl

In februari 2016 hebben 14 mannelijke hobbykoks van Kookclub Meise Grimbergen, samen met team Fierens, een avondje heerlijk gekokkereld in de showroom.
De gerechten waren van topkwaliteit en de sfeer zat helemaal goed! 

"Om goed en lekker te koken werk je met de beste producten. Dat gaat niet alleen op voor de ingrediënten, maar ook voor het materiaal dat je gebruikt. Je merkt dat ze bij Fierens houden van topkwaliteit en perfectie. Het is fantastisch om in een Fierens-keuken te kunnen koken" aldus voorzitter Michel Begyn.

De avond startte met drie heerlijke hapjes: Gravad Lax, Rillette van gerookte makreel en Opgewaardeerde oester.
Daarna volgende een licht en fris voorgerecht, Skrei met spinazie en mousselinesaus.
Het tussengerecht, Tartaar met kwartelei, was een streling voor de smaakpupillen.
Na een sappige Moderne Steak Béarnaise werd de avond afgesloten met een verfijnde Flan van chocolade met mandarijntjes en mangosorbet.

Wil u als kookclub ook de finesse van een Fierens-keuken proeven?
Neem gerust contact op, we gaan na wat er mogelijk is.

 

“Je merkt dat ze bij Fierens houden van topkwaliteit en perfectie. Het is fantastisch om in een Fierens-keuken te kunnen koken”

Michel Begyn - Kookclub Meise Grimbergen

We gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website te verbeteren.