project in de kijker

Ga terug
naar overzicht

Lieve en Walter aan het woord

Bij Team Fierens werken we met hart en ziel. Een klant begeleiden van begin tot einde schenkt ons enorm veel voldoening.
Wij kunnen nog zo tevreden zijn over het eindresultaat, het werk is pas geslaagd als onze klanten deze mening delen.
Het verheugt ons dat Lieve en Walter, voor de tweede maal, een positieve Fierens - ervaring hebben beleefd.

In onderstaand artikel vertellen ze hier meer over.

Hoe het allemaal begon...

In 2003 verbouwden we ons eerste huis te Dilbeek. Als jong koppel was dit een enorme investering en besloten we alles zelf te doen. Of toch bijna alles... want voor de keuken kozen we toen reeds voor Fierens. Het betrof een open keuken die zeer zichtbaar was in de ruimte. Vandaar dat wat professionele hulp hierbij geen kwaad kon. Bij de verkoop van ons eerste huis bleek dan ook al snel dat we de juiste keuze gemaakt hadden. Onze Fierens keuken betekende een enorme meerwaarde.

10 jaar later volgde het tweede huis...
Zonder enige twijfel kozen we terug voor Fierens. Deze keer niet enkel voor de keuken, maar voor het totale plaatje. Het haardmeubel, de vestiaire, de dressing en de badkamer werden ook vervaardigd door Fierens. Zelf architect zijnde had ik (Lieve) veel ideeën, maar met de ervaring van Fierens werden deze ideeën verder verfijnd en ontstond er een perfecte kruisbestuiving.De showroom gaf ons heel wat inspiratie en samen met Karo werden de verschillende keuzemogelijkheden van nabij bekeken. De nodige aanpassingen aan het plan werden doorgevoerd. We kregen voldoende tijd en raad bij het maken van de materiaalkeuze: corian, fineer of laminaat, ed. Ook aan de functionele indeling van de kasten werd voldoende aandacht besteed. Er werd gekeken naar een goede balans en elke vierkante centimeter werd ten volle benut.


Wanneer alles besproken en rond was, werd het tijd voor het memorabele moment...: Alle kasten werden afgezet en het enige dat ik kon denken was: “Oh my god, dat krijgen we er nooit in… en toch werd alles als meccano perfect in elkaar gestoken.”
Enkele onnauwkeurigheden die in de bouwfase waren ontstaan werden weggefilterd door Fierens. Zo was het plafond niet helemaal kaarsrecht, maar door het aanpassen van de deurfronten, werd dit mankement onzichtbaar.
Plots werd onze werf een woning…Tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds zeer tevreden over onze samenwerking met Fierens.
Er werd echt geluisterd naar ons verhaal teneinde een mooi resultaat te bekomen. Tijdens de plaatsing werd alles goed opgevolgd en werden alle data gerespecteerd.
Toen Karo me vroeg: “Zijn jullie tevreden?” was ons antwoord: Hoe kan je daar nu niet tevreden over zijn.

 

Lieve en Walter


 

 

 

 

 


 

21/02/2017
Karo
We gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website te verbeteren.