Keukens

Een keuken creëren waarin u graag leeft. Dat is onze passie. Dat voelt u aan de uitgepuurde ontwerpen, de kwaliteit van de materialen en de perfectie van de afwerking. Van de eerste schets tot de plaatsing: Fierens keuken en interieur creëert voor u het perfecte kader.

Wat we ook voor u ontwerpen, het moet passen als gegoten. Bij de stijl die u verkiest. Bij uw manier van leven. Bij uw budget.

Zodra we zicht hebben op uw wensen en behoeften, gaan we over tot het ontwerpen en het uittekenen van de plannen. Aan de hand van grondig uitgewerkte perspectieftekeningen en 3D-visualisaties krijgt u een duidelijke kijk op uw toekomstige keuken.

Voor de (inbouw)toestellen werken we uitsluitend samen met merken die design, gebruiksgemak en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Miele, Gaggenau, Siemens, Neff, Novy, Venduro... stuk voor stuk topmerken met een uitstekende dienst na verkoop.

Elke keuken, ieder badmeubel of andere kast wordt vervaardigd in ons eigen atelier. De plaatsing gebeurt volledig in eigen beheer met eigen medewerkers. 

Ook maken we er een erezaak van om op de afgesproken datum te leveren en te plaatsen. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan en kunt u steevast rekenen op een prachtig eindresultaat. Zo kunt u "perfect genieten". 

 

onze realisaties

We gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website te verbeteren.