over ons

“Als jij een appel hebt en ik heb er één, en we ruilen die met elkaar, dan hebben we nog steeds allebei een appel. Maar als jij een idee hebt en ik heb er één en die ruilen we met elkaar, dan hebben we allebei twee ideeën.”
- George Bernard Shaw

In het team rond Koen Fierens en Karo Deroover worden ideeën uitgewisseld, ervaringen gedeeld, kennis verder ontwikkeld, creativiteit gestimuleerd, vakmanschap gewaardeerd. Op die manier streven we de perfectie na.

Door uw en onze ideeën te bundelen halen we het maximum uit elke ruimte. Uw huis toveren we om tot een thuis. Elk interieur wordt een beleving voor de zintuigen, een plek om perfect te genieten.

Fierens keuken en interieur bestaat uit creatieve en opgewekte interieurarchitecten, administratieve duizendpoten en gedreven vakmannen met gouden handen. Daardoor gaan oog voor schoonheid en detail hand in hand met topkwaliteit, precisie en betrouwbaarheid. En dat al bijna 40 jaar lang.

 

“In ons team worden ideeën uitgewisseld, ervaringen gedeeld, kennis verder ontwikkeld, creativiteit gestimuleerd, vakmanschap gewaardeerd.”

Karo

We gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website te verbeteren.